eBionat s-a născut ca afacere de familie, inspirată din însăși viața noastră. Cadrele în care ne-am propus să o dezvoltăm sunt strâns legate de principiile noastre și de ceea ce ne animă: dorința de trai frumos, de a face bine, atenția la micro-mediul și macro-mediul în care ne desfășurăm, oameni și natura.

Alternativele pe care le propunem pentru produsele pe care le folosim zi de zi sunt ceea ce noi căutăm să aducem în viața noastră. Sunt alese printr-o selectare atentă, fie că este vorba de alimentație, produse pentru corp și de igienă sau produse de curățenie.

Sediul nostru central este în depresiunea Dornelor, la poalele Munților Călimani. Vom folosi terenurile pe care le avem aici precum și resursele naturale din această zonă frumoasă și curată pentru a produce și aduce pe masa dumneavoastră din bunătățile Bio specifice zonei.

Misiunea noastră

Am învățat pentru noi înșine și vom continua să învățăm și să căutăm alternative bio, naturale și ecologice pentru majoritatea produselor convenționale (din păcate, aceste produse nu doar ca nu mai au calitățile surselor din natură, ci au dezvoltat “anti-calități”, prin ceea ce conțin).

Dorim să împărtășim cu dumneavoastră ceea ce aflăm, să aducem și pentru dumneavoastră ceea ce noi folosim, atent selectat.

Credem cu tărie că o faptă bună aduce alte fapte bune și că un zâmbet aduce alte zâmbete.

Ne-am bucura să ne vedem zâmbind mai mult.