Ulei de ricin ( uz extern) 50ml Enatura

9,90 RON
Este unul dintre cele mai utilizate ingrediente in produsele cosmetice, sapunuri, uleiuri de masaj etc. Potrivit unor dermatologi uleiul tonifiaza si hidratateaza pielea.
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 594789999995 Ai nevoie de ajutor? 0721238700
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de ricin are multe proprietati care il fac perfect pentru utilizarea in produsele cosmetice. Retine umezeala din aer si mentine pielea hidratata. Spre deosebire de un numar de ingrediente sintetice care irita sau provoca inflamatii ale pielii, uleiul de ricin este considerat bland, iar iritatiile pielii sau reactiile alergice apar foarte rar.

Ca un agent de ingrijire  pentru piele si par, acesta este unul dintre cele mai utilizate ingrediente in produsele cosmetice, sapunuri, uleiuri de masaj etc. Potrivit unor dermatologi uleiul tonifiaza si hidratateaza pielea.

Ingrediente: Ulei de ricin (Ricinus communis oil )

Indicatii: regenerarea si intarirea unghiilor, genelor, sprancenelor si a firelor de par.

Mod de utilizare: se aplica pe pielea curata, fara rani deschise (la baza firului de par) in strat subtire. Se maseaza pana se absoarbe complet.                               

Nu contine: conservanti, coloranti sau parfum.         

 Nu se aplica pe ochi, gura sau pielea ranita!

 Nu se inghite! Indicat pentru uz extern!

Precautii: alergie la uleiul de ricin

Nu se foloseste de catre femeile gravide sau cele care alapteaza.

Atentie: se spala bine mainile dupa utilizare!

A se pastra la loc uscat si racoros.

Produs notificat UE 

Testat dermatologic

 Mod de prezentare: flacon 50 ml

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!